Active MTB! En unik cykelvecka i Sydafrika

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Active MTB! En unik cykelvecka i Sydafrika

4 mars, 2018 - 12 mars, 2018

Active MTB! – Cykla och träna i unik miljö i Sydafrika

Upplev en aktiv MTB-vecka i och omkring Stellenbosch, den kända vin-, cykel- och universitets-staden. Kombinera din vistelse med aktiviteter och upplevelser, samt delta i världens största cykel event. Cykling går starkt framåt, och i Sydafrika ökar främst antalet mountainbike åkare i alla åldrar. Cyklandet är en livsstil i Sydafrika, landet som älskar sport, vilket såklart kombineras med god mat och dryck i gott sällskap. Och just denna resa är mycket speciell, då du dessutom får se Kaphalvön  och Godahoppsudden ifrån cykelsadeln tillsammans med ca 35.000 andra cyklister. Och dessutom går en av MTB World Cup tävlingarna under denna period med start och mål i Stellenbosch.

Katarina & Peter Stigsson har bott och levt i Sydafrika sedan år 2006. De hade dessutom innan de flyttade till landet rest hit ett 10-tal gånger sedan år 2000. De har ägt och drivit The Beautiful South Guesthouse i Stellenbosch samt The Beautiful West Guesthouse i Somerset West, 2 st små personliga hotell med ca 10 rum vardera. De har under dessa år också hjälpt många gäster att finna sitt eget unika reseprogram under sin vistelse i landet. De senaste åren har det också inneburit arrangerande av olika grupp event, ofta i kombination med aktiviteter och upplevelser. De brinner för sitt förtrollande land och delar gärna med sig av sina erfarenheter och kunskaper, ger tips & råd på plats för att passa gruppen, familjen eller företaget. Samla ihop gänget och upplev Sydafrika tillsammans!

För dem som efter sin aktivitetsresa vill se mer av Sydafrika arrangeras s k tilläggsveckor; selfdrive resor med hyrbil och förbokade boenden på små och personliga guesthouse/hotell som Katarina & Peter själva varmt rekommenderar. De som hellre förlänger sin vistelse enbart med den fantastiska staden Kapstaden, löser dom såklart också boende för. Dessutom ingår reseprogram, karta, tips & råd för att få ut maximalt av sin vistelse i Sydafrika och då Katarina & Peter bor i Sydafrika finns ett kontaktnummer dygnet runt. De älskar att hjälpa till, ge tips och råd och är dessutom numera licensierade guider i Sydafrika.   

För att skapa en personlig och familjär nivå, samt komma in i det verkliga Sydafrika är gruppantalet maximerat till 12 personer, blir vi fler delar vi upp oss på fler Guesthouse. Välkommen till att cykla med oss i Sydafrika!

Program

Dag 1 (Sön 04-03-2018)

Ankomst dag till Sydafrika och Stellenbosch – det blir spännande! (M)

Välkomstträff vid poolen 17:00 för välkomstdrink och sydafrikansk s k fingerfood. Genomgång av vad som väntar under kommande period både avseende program och följande tilläggsvecka, för dem som valt detta alternativ. Tid för frågor och lära känna varandra, samt inspirationsföredrag ”Lifestyle South Africa”. Må bra helt enkelt!

Övernattning Stellenbosch

Dag 2 (Mån 05-03-2018)

Cykling – Stellenbosch Mountains (F, L, M)

Efter frukost transporteras vi till vårt cykelcenter Ride In några kilometer ifrån Guesthouset. Där får vi våra cyklar och börjar veckan med att cykla i Stellenboch Mountains. Det blir en tur för att känna på cyklarna och för att kunna orientera oss i omgivningarna och i den lilla pittoreska staden Stellenbosch. Alla hänger med och de som senare vill cykla längre och tuffare gör detta. Det finns en alldeles speciell single track som vi kallar ”The G-spot” och den bringar en alldeles speciell glädje för många. Det händer att man vill köra igen och igen…..! Alla samlas därefter för gemensam lunch på Ride In och här kan vi diskutera dagens cykling och också justera cyklar, om det skulle behövas.

På eftermiddagen gör vi en gemensam promenad i staden som är Sydafrikas näst äldsta, efter Kapstaden. Vi lär oss att hitta samt får en inblick i mat- och dryckeskultur i landet d v s det blir både vinprovning och lokal ölprovning. Vi avslutar vår upptäcktsfärd med en gemensam middag på en populär och känd sydafrikansk restaurang i centrala Stellenbosch.

Övernattning Stellenbosch


Dag 3 (Tis 06-03-2018)

Cykling – Jonkershoek Nature Reserve (F, L)

Denna dag cyklar vi direkt ifrån Guesthouset till det välkända naturreservatet Jonkershoek Nature Reserve. Här blir det MTB på olika nivåer beroende på erfarenhet, dagsform och egna önskemål. Här finns många möjligheter och tekniska utmaningar. Numera flertal s k single tracks och naturen är ljuvlig och mycket kuperad. Det är vissa områden som verkligen är utmanande, men också vänligare cykling med vacker utsikt och  möjliga fotostopp. Här finns det mesta för alla!

Värdig avslutning med gemensam lunch på vingården Stark Conde, som är sagolikt vackert belägen vid en damm med en ö i mitten för vinprovning. Dessutom med de mäktiga bergen runt omkring och det är fullt naturligt att restaurangen heter Postcard. Här är platsen att njuta och vara nöjd med sig själv och dagens MTB cykling!

De som vill avsluta med en vinprovning gör detta och den som hellre fortsätter sin cykling eller önskar återvända till Guesthouset kan välja dessa alternativ. Valet och fritt och målet är att må bra!

Kvällen fri och på egen hand. Tips på restauranger görs på plats.

Övernattning Stellenbosch

Dag 4 (Ons 07-03-2018)

Cykling – Tour de Wineyards (F, L, M)

En långkörare eller en något kortare tur mellan flertal vingårdar med fantastiska vyer. Ta i eller mest njuta – även idag finns olika möjligheter. Vi lämnar guesthouset för inledningsvis en del landsväg och sedan in på en familjeägd vingård med gamla anor. Här cyklar vi på flertal vingårdar mellan vinrankor och tillika en hel del single tracks. Efter våra valda cykelturer låter vi oss njuta av ytterligare en ljuvlig och sydafrikansk lunch tillsammans. Det smakar alltid extra gott efter att ha utmanat sig själv på sin MTB-tur!

Kvällen på Guesthouset och sydafrikansk traditionell Braai (grillkväll) som måste upplevas vid ett besök i Sydafrika, men först lyssnar vi till ett inspirationsföredrag; ”Orka mera!”, med en man som vet vad han talar om, Bernt Johansson.

Övernattning Stellenbosch

Dag 5 (Tors 08-03-2018)

Cykling – Elgin och MTB på Oak Valley – det bästa! (F, L)

Vi transporteras en bit bort för att få uppleva en helt annan natur samt både vin- och fruktodlingar.

Ännu mer cykling i naturskön miljö och härliga single tracks med spännande och annorlunda utmaningar för alla nivåer. Här kan man både träna MTB teknik och dessutom utöva det med olika svårighetsgrader – ett paradis för MTB:are!

De som vill cykla hela dagen gör det och och de som önskar en paus mellan varven tar detta men här blir det köra av! Såklart njuter vi en välförtjänt lunch tillsammans och är vädrets makter med oss blir det pick-nick a la South Africa.

På vägen åter njuter vi av en fantastisk natur och kanske gör vi ett stopp i den lilla staden Franschooek.

Middag på egen hand.

Övernattning Stellenbosch

Dag 6  (Fre  09-03-2018) 

Cykling – Cycle Tour in The Winelands (F, L)

Mer vingårdar och framförallt mera cykling. Dags att åter få cykla på familjeägda och idylliska vingårdar – Delheim, Muratie och Utsig. En utmaning då här finns en hel del single tracks både upp och ner…. Tyvärr brinner det ofta på de mäktiga naturområdena i Sydafrika. Detta område har varit stängt under stor del av år 2016, men har nu öppnats igen. Tack och lov!

Cykling på förmiddagen och därefter lunch på vingården och dags att smaka det typiska Cape Malay köket, som är känt för området. 

Kvällen fri och på egen hand. 

Övernattning Stellenbosch

Dag 7 (Lör 10-03-2018)

Check out SB, World Cup MTB och Cape Town next stop (F)

Dagen har ett stort innehåll, så det blir högt tempo idag. Frukost och check out på guesthouset, därefter ger vi oss iväg för att få vara med på en av World Cup tävlingarna som idag går i området. Vi får vara flexibla, men återkommer med mera information på plats. Spännande!!

Därefter packar vi ihop oss och beger oss direkt till Kapstaden för att gå på en stor cykelmässa inför Cape Town Cycle Tour, CTCT. Vissa av oss är anmälda att cykla dagen efter och hämtar nummerlappar, andra känner sig aktivt deltagande som hejar-klack. Hela Kapstaden är involverade och går in för detta. Det blir en upplevelse för alla, oberoende om man väljer att cykla eller inte. CTCT-dagen stängs alla vägar till förmån för cyklister och alla går ”man ur huse” – här skall cyklas och hejas!! En stor upplevelse och sydafrikaner älskar sport och events. All in!!

Lunch och middag på egen hand, eller med gänget….fritt val och alla laddar vi olika…

Övernattning Kapstaden

Dag 8 (Sön 11-03-2018)

CAPE TOWN CYCLE TOUR (F, M)

Denna dag blir höjdpunkten på resan. Tidig uppstigning för att i tid nå startfållan för världen största motions- och tävlingslopp. Men det är så mycket mera…..naturen, vägarna, människorna, engagemanget…..you name it!!! Detta är ett event som ger mersmak. Det är unikt för både cyklister och åskådare och de 11 milen är förvisso kuperade, men fyllda av människor som ”bär” cyklisterna fram. En magisk stor upplevelse och tillika en av de loppen som tillhör WACE-loppen. Är du en av de som vill se världen ifrån cykelsadeln är detta lopp ett av dessa du ”måste” göra!

Vi ses på V&A Waterfront efter loppet för att fira framgång tillsammans. Detta gör vi med alla andra deltagare och supportrar – folkfest!!!

Sista kvällen med gänget och vi ses för gemensam middag. Bernt tar täten! 

Övernattning Kapstaden

Dag 9 (Mån 12-03-2018)

Avslutning eller fortsättning med Tilläggsvecka (F)

Avskedsdag beroende på fortsatta planer. Vissa väljer att åka åter till Sverige medan andra stannar kvar på en tilläggsvecka. Vi har bara en varning;  ”Sydafrika är vilt, vackert och vanebildande….!!”

Detta ingår

Meet & Greet på flygplatsen, transfer till Guesthouset, välkomstdrink & fingerfood, 6 nätters boende i Stellenbosch på centralt, litet och personligt guesthouse med pool, 2 nätters boende i på trevligt botiquehotell i Kapstaden, 7 frukostar, 5 luncher och 4 middagar inkl. måltidsdryck, dricks vid gemensamma måltider, 7 dagar:s 5 dagars MTB-cykelhyra (en riktigt bra heldämpad Specialized 2018-modell), transporter inom programmet med buss och cykelkärra, inträden på naturreservat och vingårdar, Citywalk med vin- & ölprovning, tips & råd för träning och MTB, inspirations- & motivationsföredrag, svenskt & sydafrikanskt värdskap, licensierade svenska guider samt svensk spetskompetens inom cykel. 

Detta ingår ej

Flygresa, anmälningsavgift CTCT och aktiviteter utanför programmet (I juni 2017 finns biljetter t.o.r. Arlanda – Kapstaden för ca 6000 SEK)

Cykelhyra för ev. deltagande Cape Town Cycle Tour mellan lördag och söndag kväll/måndag morgon ingår inte men går att lägga till om man inte tar med egen cykel från Sverige. Pri: ZAR 550 per dygn (ca SEK 340)

 

NET Pris

ZAR 23.900/person i dubbelrum. Med kurs per 17.06.22 = 16.000 SEK

Enkelrumstillägg

ZAR 5.700 (SEK ca 4.000)

 

Sista anmälningsdag

1 december 2017

Maximerat antal

16 personer

Anmälan

Via e-mail till torbjorn@avonovaactive.se

Ange namn och vilken resa vid både anmälan och inbetalning.

Anmälningsavgift, för att garantera din plats, 1500 SEK betalas till bankgiro SHB 843-6784 Avonova Active AB. 

Slutbetalning av deltagaravgiften skall ha gjorts 30 dagar innan lägrets start.

Avonova Active AB har ställt en resegaranti till Kammarkollegiet.

Avbokningsregler, expeditionskostnader vid ev. avbokning

>45 dagar 500 SEK

44-22 dagar 25% av totalt bokningsvärde.

21-15 dagar 50% av totalt bokningsvärde.

14-8 dagar 75% av totalt bokningsvärde.

7-1 dagar 100% totalt bokningsvärde.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd

Reseförsäkring och avveställningsskydd ingår ej.

En begränsad reseförsäkring inkl. avbeställningsskydd brukar ingå i hemförsäkringen. För att teckna en extra reseförsäkring och/eller avbeställningsskydd, rekommenderar vi ERV, www.erv.se. Ett internationellt försäkringsbevis från Försäkringskassan rekommenderas.

 

 

Reservation för ändringar och platstillgång.

Vi kan vid önskemål ge ett alternativt förslag till medföljare med annat program än cyklning. De gånger det är möjligt möts man vid lunch & middag. Vänliga efterfråga detta, då det måste bokas innan avresa.

 

Möjlig förlängning på cykelresan

Tilläggsvecka – ”Vårt underbara Sydafrika – ett smakprov på ett förtrollande land i utveckling”! En resa på egen hand i 8 dagar med hyrbil och förbokat reseprogram, inklusive safari från ZAR 16.900 (ca SEK 11.800) per person i dubbelrum. Se text längst ner på sidan.

Sista anmälningsdag; 1 december 2017

(Cape Scandinavia Tours & Travel, 2017-05-01)

Tilläggsvecka

“Vårt underbara Sydafrika” – ett smakprov på ett fötrollande land i utveckling!

12-03-2018 till 20-03-2018

Våra tilläggsveckor utgår ifrån att ni inledningsvis besöker Stellenbosch och får ett välkomnande och en introduktion till landet och ert reseprogram. Alternativt kan ni också ha varit med på någon av våra aktivitetsveckor i Stellenbosch och nu vill se mera av vårt underbara Sydafrika. Efter de första innehållsrika dagarna i Stellenbosch och The Winelands utan bil, fortsätter vistelsen med hyrbil och äventyret på egen hand kan börja. Vi kallar dessa dagar för tilläggsveckor och boendet är förbokat och mer tips ges på plats samt vid respektive boende. Detta är det klassiska sättet att resa och uppleva Sydafrika – från Guesthouse till Guesthouse, med personliga möten och lokala tips. Här gäller det bara att finna hur mycket tid ni kan avsätta och ett innehåll som överensstämmer med era önskemål. Äventyret finns här i Sydafrika – dags att upptäcka det!

Dag 1 (Må 12-03-2018)

Montagu

Hyrbil anländer till hotellet i Kapstaden ca 12:00 alternativ att den hämtas i Kapstaden – äventyret att uppleva mer av Sydafrika kan börja!

Ifrån Kapstaden reser ni inledningsvis motorvägen N1 mot bergen och den vida kända vägsträcksträckan Route 62. Via vin- och fruktodlingarna tar ni er mot Worcester och Robertson. Här passar väl in att njuta av en härlig lunch i anslutning till någon av vingårdarna i området. Tips får ni innan avfärd på er road trip. Route 62 startar i Ashton just innan Montagu och denna lilla pittoreska ort blir ert första stopp på ert äventyr. Ett underbart ställe att uppleva!

Middag på någon av de trevliga restaurangerna kanske passar väl in. Tips på plats.

Övernattning Montagu

 

Dag 2 (Ti 13-03-2018)

Wilderness & Garden Route

Efter frukost lämnar ni idyllen i den lilla staden och reser vidare längs Route 62. Såklart tar ni ett stopp i Barrydale – brandyn´s hemma ort och en hippi känsla, kan inte förnekas. Ett första stopp rekommenderas varmt. Vissa vägar har blivit världsberömda och några av dem reser ni på under denna tur såsom bl a Route 62 och Garden Route. Färden går därefter vidare mot just den välbekanta Garden Route som startar vid orten Mossel Bay. Men innan dess passerar ni Oudtshoorn, strutsarnas plats i Sydafrika! Kanske en lunch och ett besök på strutsfarm kan passa er på vägen. Garden Route har flertal kända orter, men vi väljer gärna den mindre och havsnära Wilderness, som är också är känd för sina sjöar och många möjligheter till aktiviteter. Här skall ni stanna i 2 nätter för att på olika sätt både njuta och kanske aktivera er. Ni kan också använda en av dagarna till att besöka lagunen och den betydligt större staden Knysna.

Tips på middag ifrån Guesthouset.

Övernattning Wilderness

 

Dag 3 (On 14-03-2018)

Wilderness med vila, aktivitet eller utflykt till Knysna – eget val!

Wilderness ligger nära havet och en härlig morgonpromenad för de som önskar. Därefter kan ni cykla, vandra, paddla eller bara relaxa. Fantastiskt är att paddla ut ifrån sjösystemet in på floden och fram till vattenfallet där en vandring på ca 1 h följer upp till vattenfallet. Ta med pick-nick, blir en underbar naturupplevelse! Ni njuter av att vara på plats på välkända Garden Route. Här finns en underbara natur och en härliga atmosfär som ger ny energi att möta fler äventyr eller besöka orten Knysna ca 1 h med bil ifrån Wilderness.

Övernattning Wilderness

Dag 4 (To 15-03-2018)

Safari – bushen väntar!

Såklart skall man passa på att besöka en Private Game Reserve, då man är här. Det är den delen av resan som kostar lite extra, men som för många är ett ”måste” då man är i Sydafrika. Det är det dags att möta Sydafrikas vilda djur! En vistelse på ett Private Game Reserve är något mycket speciellt……..Ni anländer till lunch och njuter av att ha hamnat i bushen och stillheten. Det är dags att uppleva ett safariäventyr!  Ni checkar in i samband med er lunch. Att bo i bushen är en exklusiv upplevelse tillsammans med de aktiviteter som följer vistelsen. Efter s k afternoon tea är det dags att möta er ”ranger” d v s naturguide. Rangern ger instruktioner om förhållningssätt i det vilda samt är er chaufför på jeepen och tillika guide, avseende både djur & natur. Det riktigt stora vidderna och de absolut största djur områdena ligger till största del i den nordöstra delen av landet. I vår västra del har vi inte lika många vilda djur, då klimatet är helt olika och mer bebyggelse finns. Men om området är mindre finns också större möjlighet att se djuren, även om det riktigt vilda lejonen inte kan ströva helt fritt. Vi kallar detta ”safari-light”, men fördelen är också att området är malaria fritt. Ca 3 timmar på eftermiddagen & kvällen på jeepen ibland djuren och naturen. Det är en spännande upplevelse samt att tillsammans ta en ”sundowner” och se solen gå ner över vidderna, ger perspektive till livet. Efter detta smakar en strålande middag utsökt.

Övernattning på Private Game Reserve all inkl. (ej dryck)

Dag 5 (Fr 16-03-2018)

Cape Agulhas & Hermanus

Tidigt på morgonen vaknar man då man är ett med naturen och mer äventyr väntar i det vilda. Efter en snabb kaffe eller te är det dags att klättra upp på jeepen igen. Nu skall ni se solen gå upp och oftast är djuren som piggast under morgonen. Rangern samarbetar med de andra guiderna och försöker följa spår för att ytterligare få se mer av de vilda djur som finns. Men oftast får man också en möjlighet att uppleva de små djuren såsom t ex mängder av antiloper och fåglar. Den välutbildade rangern vet mycket om det mesta och har både utbildning och passion i viltvård. Efter ca 3 timmar igen på jeepen är det dags för en stor och smakrik frukost. 

Ni lämnar bushen och beger er mot den verkligt södra udden på Afrikas kontinent Cape Agulhas. Längre än så här kommer man inte – Sydpoolen nästa! Ni åker via jordbrukslandskap och ett nytt uppväxande vinområde – Elim. På er väg gör ni några lämpliga stopp för lokala intryck och eventuella lokala inköp. Lunch förslagsvis vid fyren efter ett besök på Afrikas södra udde d v s där Atlanten möter Indiska Oceanen.  Efter detta verkliga södra Afrika äventyr fortsätter ni mot val staden Hermanus (valsäsong juni-november).

Middag kanske på Harbour Rock, med färsk fisk och skaldjur lockar de flesta.

Övernattning Hermanus 

Dag 6 (Lö 17-03-2018)

Hermanus

Då ni anlände relativt sent dagen innan blir detta en härlig dag för er för att uppleva denna lilla kuststad, som är naturskön året runt. Gör en vandring efter frukost längs de höga klipporna och dess vackra vandringsleder. Gör stopp i och utanför staden. Åt ena hållet kommer man till stranden El Grotto och åt andra hållet till den nya hamnen. Den lilla centrumkärnan i Hermanus har en hel del konst från lokala konstnärer, likväl som lokala marknader och annan shopping. Den som hellre sitter och njuter av av utsikten, havet och ett glas vin/en öl gör detta. Den äventyrlige ger sig såklart ut på en hajtur d v s Shark Cage Diving. Den fruktade vithaj kan ses i detta område och den som vill medverka på detta äventyr ser vi till att i god tid boka in detta – otroligt!! (egen kostnad).  Hermanus har något speciellt över sig och då skymningen faller kanske ni vandrar in mot stadskärnan igen för en avslutande middag.

Övernattning Hermanus

Dag 7 (Sö 18-03-2018)

Mot storstadspulsen – Kapstaden

Er fortsatta upptäcktsfärd går nu via kusten och Route 44, några ytterligare extremt vackra delar av Sydafrika. Ni gör ert första stopp på vägen för att besöka en pingvinkoloni som växer sig allt starkare i detta område. Ni åker sedan den fantastiska kustvägen mot Gordons Bay. Fina fotostopp och i den andan fortsätter det på vägen mot Kapstaden. Beroende på lust och tid tar ni hela Cape of Good Hope eller delar av den s k Godahoppsudden. Framåt eftermiddagen/kvällen återvänder ni till civilisationen och Mother City – Cape Town. Här kommer ni att tillbringa de sista av era härliga dagar i Sydafrika.

En härlig middag på närliggande restaurang kanske lockar på kvällen.

Övernattning Kapstaden

Dag 8 (Må 19-03-2018)

Kapstaden

En heldag i Kapstaden och den som önskar kan återlämna sin bil. Stannar ni i city rekommenderar vi Hop on & Hop Off bussarna, där ni får se och höra om stadens spännande historia likväl som dess underbara människor. Om vädrets makter är med er blir det såklart Taffel berget och dess sagolika utsikt. Annars åker ni upp på Signal Hill och även här finns goda möjligheter att se staden ifrån ovan. En heldag att upptäcka Kapstaden är ett måste vid sitt besök i Sydafrika! Därefter fortsätter er eftermiddag förslagsvis på välkända V&A Waterfront. Här händer alltid något och ett härligt folkliv, som gör att man känner sig hemma, glad och lyckliga. Då mörkret faller kanske ni glider in på Den Anker eller någon annan trevlig restaurang på Waterfront. De som vill fira lite extra drar vidare till Grand Cafe & Beach i Grangers Bay. Coolt och trendigt! 

Övernattning Kapstaden

Dag 9 (Ti 20-03-2018)

Hemresa – bye bye

Det är dags att packa ihop och resa vidare åter till Sverige. Det känns säkert vemodigt, men också hög tid att bearbeta alla intryck och minnen. Det blir många foton, många skratt och massor av nya erfarenheter om landet Sydafrika. Folket i Sydafrika är något som många kommenterar – de är glada, ödmjuka och hjälpsamma. Att sedan maten och drycken är av hög kvalitet och verkligen prisvärt ger mersmak. Dessutom är variationen i naturen alltid närvarande och på korta avstånd kan man uppleva många olikheter både avseende natur och djur. Och som vi brukar uttrycka det till alla våra underbara gäster; ”Vi har bara en varning då det gäller Sydafrika; ” Det är vilt, vackert & vanebildande!”

Detta ingår

8 övernattningar i dubbelrum inkl. frukost på 4 & 5- stars guesthouse/boutique hotels, mycket lyxig safari vistelse all inkl. (ej dryck) samt Kapstaden. Introduktion, genomgång av karta och resroute, tips och råd på platser och restauranger att besöka.   

Detta ingår ej

Hyrbil, måltider, egna aktiviteter, transporter och dricks.

Prisindikation för ovan förslag

ZAR 16.900 (ca SEK 11.800)/person i dubbelrum 

Sista anmälningsdag

1 december 2017

Kontakt för anmälan eller ytterligare information

Kontakta: torbjorn@avonovaactive.se

Reservation för ändringar, beroende på tillgänglighet vid bokningstillfället samt önskad längd och innehåll ifrån gästen på reseprogrammet. (Cape Scandinavia Tours & Travel, 2017-05-01)

Detaljer

Börjar:
4 mars, 2018
Slutar:
12 mars, 2018
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Avonova Active – Sydafrikaresor
E-post:
torbjorn@avonovaactive.se