Föreläsare – Susanne Ljungskog

Presentation

Susanne Ljungskog är mest känd som dubbel världsmästare i cykling och vinnare av bragdguld 2002.

Under 13 år som proffs i totalt sju olika lag har Susanne en fantastisk bank av erfarenheter och händelser som hon beskriver på ett målande sätt. Cykelsporten är stor i Europa och det finns mycket att berätta.
Även om cykelsporten i Sverige inte går att jämföra med länderna runt medelhavet är ändå intresset växande tack vare Eurosports sändningar från bland annat Touren samt individuella framgångar som ex Susannes VM guld.

Under sina föredrag får vi även höra henne berätta om de små, men ack så viktiga och även helt avgörande detaljerna, för hennes framgångar. Varför just hon vann, när det bubblade av mjölksyra i hela kroppen.

Motgångar är en viktig del av en idrottslig karriär, det är de som får en att tänka till, och i föredragen beskriver hon hur de fick en avgörande betydelse för henne. Det är när problemen dyker upp, hindren tornar upp sig och resultaten uteblir, som vi sätts på hårda prov. Då gäller det att plocka fram viljan, den positiva målbilden, det som stärker oss att kämpa vidare!

Idag arbetar Susanne som hälsocoach och som inspiratör och håller föredrag för svenska företag och organisationer inom olika ämnesområden.

Syftet med Susannes föredrag är att inspirera och underhålla, genom att dela med sig av sina egna erfarenheter i en av världens tuffaste sporter. Deltagarna får även exempel och råd hur man individuellt och i team skapar motivation och blir bättre på att leverera resultat.

Föredraget är gjort för att skapa tankar och funderingar hos åhörarna som leder till aktiv handling.

Ämnen

  • Vad krävs för att bli bäst i världen i cykel.
  • Att sätt upp mål och delmål och disciplinerat följa planen.
  • Hälsa, kost & motion
  • Motivation och mental träning
  • Våga gå sin egen väg och hur man hantera motgångar och vänder det till fördelar.