Kostrådgivning

En kostrådgivning bygger på att du först under 3 dagar får fylla i en så kallad kostregistrering vilken du sedan skickar in till oss. Vi analyserar din registrering med hjälp av ett kostprogram och sätter upp enkla råd och tips på hur du kan förbättra din kosthållning för att nå dina mål. Vi tittar på styrkor och svagheter i nuvarande kosthållning. Du får konkreta tips på hur du kan förbättra matvanor och optimera näringsintag utifrån dina individuella behov och målsättningVåra erbjudanden:

Kostanalys & kostrådgivning (1 190 kr)

Analys av nuvarande kostvanor. Med hjälp av ett avancerat kostdataprogram analyseras kcal-intag och kcal-behov samt status av vitaminer, mineraler, fettkvalitet, fibermängd, proteinkvalitet m.m. Kostanalys och tips på åtgärder ingår. Kan kombineras med individuell kostrådgivning.

Individanpassad kostplan, 3 mån, med uppföljning (4090 kr)

Önskar du ett längre samarbete med en näringsfysiolog med långvariga resultat, då kan en individanpassad kostplan med uppföljning vara något för dig. Tillsammans, genom en kostanalys, lägger vi upp en individuellt anpassad kostplan och följs därefter upp varje vecka i 3 månader.
I detta paket tillkommer även 4 fysiska träffar för att på bästa möjliga vis skapa hållbarhet och för att kunna nå de mål vi har satt upp.

För bokning, kontakta:
michael@avonovaactive.se