Stress och återhämtning

72-timmars Analys av Livsstilen

Livsstilsanalysen består av en pulsmätning över tre dygn för att mäta grad av fysisk aktivitet, stressreaktioner i kroppen samt återhämtning. Mätningen sker både på̊ arbete och fritid och genomförs genom att du har en liten mätutrustning på din kropp, dygnet runt i tre dygn. Man kan genom hjärtfrekvensen och dess variabilitet (HRV) sedan tolka olika fysiologiska tillstånd under de tre dygnen, (stress, återhämtning och fysisk aktivitet).

Mätningen passar alla som vill få en bättre balans i livet men även för er som bara är nyfikna på hur kroppen reagerar på vardagens påfrestningar. Mätaren skickas ut med information om hur mätningen går till. Efter avslutad mätning returneras mätaren med svarspost. En rapport tas fram och mejlas till dig. Inför återkopplingen granskar och värderar vi rapporten.

Återkopplingen är viktig. Vid första gången avsätter vi 90 minuter till återkopplingen som är ett ambitiöst samtal kring den så kallade ”livsstilen” och om hur den påverkar oss i det långa loppet.
Med rapporten som underlag så finns det mycket att prata om vad gäller orsak och verkan, t.ex. hur balansen ser ut mellan stressreaktioner och återhämtning, hur sömnen ser ut och i vilken utsträckning motionsvanorna ger tillräcklig hälsoeffekt. Tre viktiga saker för att orka över tid.
Att genomföra en bra återkoppling är nödvändig.
Syftet är att du som gör detta själv skall förstå och inse vad som är viktigt att tänka på – för att hålla dig frisk och orka långsiktigt.

För mer information kontakta: info@avonovaactive.se

Andra och följande 72 – Timmars Livsstilsanalys.

För mer information kontakta: info@avonovaactive.se

Vid köp av tre mätningar över ett år.

För mer information kontakta: info@avonovaactive.se

Moms tillkommer

För större grupper; offert lämnas vid fler än 5 personer.

Läs mer här eller kontakta oss:

bernt@avonovaactive.se

manne@avonovaactive.se