Träning

Träning enskilt och i grupp

Du kan via oss delta i träning avseende längdskidåkning, löpning mm. Är du intresserad av gruppträning specifikt information avseende aktuella och planerade grupper. Vill du träna enskilt eller få hjälp med en egen träningsgrupp så hjälper vi gärna till med detta.

Under höst/vinter kommer ett antal grupper för längdskidåkning att vara igång i och kring Stockholm. 

Vill du redan nu få hjälp med barmarksträning, rullskidåkning, styrketräning mm så hör av dig så ordnar vi en lösning. Detta gäller även andra fysiska aktiviteter.

Vi erbjuder även träningsresor, träningsläger, föreläsningar mm, se info under Event och Utbildning

Coaching

Vi har erfarna coacher inom konditionsidrott som kan coacha dig mot dina mål. I nedanstående ingår varje period tillgång till coachen för avstämning 2 timmar.

  • Årsplanering med intervju och första träningsupplägg för 5 veckor (2000 kr)
  • Löpande träningsupplägg för 5-veckor inkl. uppföljning varje period (1500 kr)

Kontakta thomas@avonovaactive.se

Teknikträning

Teknik – löpning

Analys av löpteknik och teknikträning för nybörjare, motionärer och elitmotionärer

Det här passar för dig som vill förbättra din löpteknik för att löpa effektivare och snabbare och få inspiration och ännu mer glädje av din löpning. Genomförs med erfaren löpare med diplomering som löpcoach.
Möjlighet finns att gå vidare med träningsvägledning och coaching. Mer info under Coaching!

Teknik – längdskidåkning

Många hör av sig och vill boka skidteknikträning i Stockholm. Vi kommer att köra igång så snart snön kommer och är åkbar, vilket den brukar vara i början/mitten av december. Vi kör i första hand några kvällar i veckan och sen under helgerna. Om det är dåligt med snö kör vi på Arninge (Täby), om det är bättre med snö kör vi på Ågesta, och när det går på Gärdet, Stockholms stadion och andra ställen. Vi kör individuellt eller i grupper och du kan boka en lektion för dig själv eller t ex ett upplägg om tre lektioner i grupp.

Är du intresserad att ingå i en träningsgrupp ex. med sikt på något lopp under Vasaloppshelgen kan du med fördel anmäla dig till någon av våra grupper för detta. Se aktuell information under ”Träning enskilt och i grupp”.